Instruktioner för hur du skapar din Living Matrix journal

Innan du börjar:

Webbläsare som stöds av programmet är Chrome, Safari och Firefox.

Saknar du någon av dessa laddar du enkelt ned dom. Använd sökord ”Google Chrome”, ”Apple Safari” eller ”Mozilla Firefox” så dyker det upp länkar där till nedladdning av respektive webbläsare.

Microsoft Explorer och Edge stöds inte i nuläget tyvärr och kan därför inte användas.

 

Börja med att klicka här för att registrera dig.

LivingMatrix är ett unikt, amerikanskt journalsystem speciellt anpassat för funktionsmedicinska kliniker.

  • Du kommer sedan att få en bekräftelse via SMS och till din e-postadress med en engångskod. Skriv in denna kod i angivet fält.
  • Du blir sedan ombedd att skapa ett säkert lösenord. Spara detta sedan på en säker plats, eller memorera det, så kan du sedan närsomhelst på dygnet komma åt din journal, fylla i frågeformulär, göra ev. adressändringar o.s.v.
  • Så snart du angett ditt lösenord kan du börja fylla i dina kompletterande personuppgifter och de omfattande frågeformulären. Tänk på att ta gott om tid på dig och besvara dem så noggrant det går. Du kan närsomhelst pausa och logga in igen vid ett senare tillfälle för att fortsätta fylla i formulären.
  • För många av frågorna ombeds du ange årtal, månad och dag när något inträffade. Om det gått lång tid sedan händelsen och du inte minns exakt, ange (uppskattat) årtal och godtyckligt valda månad och dag.

De omfattande formulären hjälper oss båda att inför och under det kommande besöket få en klar bild av din historia och var du står idag med din hälsa och ger även ledtrådar till vad vi kan tänkas behöva prioritera i det skräddarsydda behandlingsprogram som besöket kommer att leda fram till.

Jag ber om överseende för att det ännu kan finnas ett eller annat engelskt ord eller uttryck kvar i formulären, dokumenten är översatta till svenska och några småfel har ännu inte hunnit rättas till.

Om du skulle råka läsa detta på hemsidan / få detta via mejl kort innan ditt besök, fyll i det du hinner i formulären, resten kan du göra färdigt vid en senare tidpunkt.

De övriga två två pdf-dokumenten (Samtycke GDPR och Yrkesinformation) ber jag dig ta med underskrivna hit, om du inte redan lämnat dem till mig vid ett tidigare besök.

Genom att skapa din inloggning till journalprogrammet så bekräftar du att du läst igenom och skrivit under Samtycke GDPR-dokumentet och att du godkänner att dina personliga data lagras krypterade i Living Matrix säkra databas.

I eventuella övriga pdf-bilagor (ifall du får detta meddelande via mejl) hittar du en del annan information. Spara gärna denna instruktion så kan du gå tillbaka till den om du är osäker på något.

Stort tack för att du tar dig tid att göra detta förberedelsearbete. Jag lovar att göra mitt allra bästa för att hjälpa dig framåt på din väg mot en bättre hälsa!

Bilagor:

Varma hälsningar
Patrik Söderqvist